Cum Te Pot Ajuta Prietenii Sa Treci Printr-o Despartire

Cum Te Pot Ajuta Prietenii Sa Treci Printr-o Despartire

Despartirile sunt un lucru neplacut si toti cei care au trecut printr-o astfel de experienta stiu cat de mult doare, mai ales daca ai iubit foarte mult acea persoana. Sa iti revii dupa un esec in dragoste este un lucru care poate dura foarte mult timp, insa trebuie sa ai mereu puterea sa treci peste. Pe langa familie, prietenii sunt persoanele cele mai potrivite sa te ajute sa mergi mai departe, deoarece au fost mereu langa tine, la bine si la rau, te cunosc indeaproape si doar ei stiu cum sa te faca sa razi, atunci cand ti se pare ca lumea ta se apropie de sfarstit.

 

Poti fi mai deschisa cu ei

Daca ai fost parasita, sau pur si simplu v-ati certat atat de rau, incat fiecare a plecat apoi pe drumul lui, este normal sa fii distrusa. Trebuie sa vorbesti cu cineva despre tot ce ti se intampla si sa plangi ori de cate ori simti nevoia. Plansul face bine pentru ca elimina toate energiile negative dinauntrul tau. Daca ti-e greu sa vorbesti cu mama sau cu tata despre ce ti se intampla, pentru ca nu ati avut niciodata o astfel de discutie despre relatii si iubire, prietenii sunt cei mai potriviti pentru rolul de confident. Este bine sa ii ai aproape in astfel de momente, pentru ca nu doar la bine trebuie sa fiti impreuna, ci si in astfel de clipe, in care simti ca cerul a cazut peste tine.

 

Experiente asemanatoare

Pentru ca aveti varste apropiate, este absolut firesc sa treceti toti, mai devreme sau mai tarziu, prin aceleasi experiente in iubire. Deceptiile si fericirile in dragoste va formeaza caracterele si va transforma in persoane mult mai puternice. Asadar, daca treci printr-o despartire, cere sfatul prietenelor tale care au trecut si ele printr-o experienta asemanatoare.

Daca ele au trecut cu bine peste un astfel de esec, atunci si tu trebuie sa urmezi aceeasi reteta, pentru ca functioneaza. Speakerul motivatinal Gabriel Comanescu spunea: “Prietenii buni sunt ca doua picaturi de apa, ca doi frati gemeni care sufera unul pentru celalalt. Problemele unuia sunt si problemele celuilalt, iar atunci cand sunt amandoi fericiti, pot muta muntii prin atitudinea lor pozitiva.”

 

Prietenii te fac sa uiti de despartire

Ultimul lucru pe care trebuie sa il faci, atunci cand treci printr-o despartire, este sa te izolezi de restul lumii, pedepsindu-te parca pentru un lucru pentru care nu esti deloc vinovata. Oamenii se despart in fiecare zi, nu sunteti nici primul si nici ultimul cuplu care trece prin asa ceva. Decat sa te arunci singura intr-un con de umbra, distreaza-te cat de mult poti. Prietenii tai sunt cel mai bun mod prin care poti uita de ce ti se intampla. Iesiti oricat de mult puteti, uitati-va la filme, radeti, faceti sport. Orice ar fi, trebuie sa stai mult cu cei mai apropiati prieteni, in aceasta perioada delicata pentru tine.

Iata cum te pot face prietenii sa treci printr-o despartire. NU este indicat sa te lupti singura cu aceste schimbari din viata ta, ci incearca sa apelezi la cele mai dragi persoane, cele care te cunosc cel mai bine. Nu uita un lucru extrem de important: nu esti nici singura si nici ultima persoana care sufera din iubire, de aceea fii sigura ca vei putea trece, mai devreme sau mai tarziu, peste aceasta despartire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *