Biografie

Biografie

Gabriel Comanescu este unul dintre cei mai influenti speakeri motivationali din Romania, cu o experienta de peste 20 de in arta fericirii la locul de munca. Autor si expert in relatiile interumane, Gabriel Comanescu a tinut de-a lungul timpului nenumarate conferinte si workshop-uri despre modul in care oamenii pot obtine fericirea la locul de munca.

A calatorit in peste 15 tari pentru a le face oamenilor cunoscut modul in care jobul si sentimentele pozitive se pot imbina de minune.

Gabriel a absolvit masteratul la Facultatea de Automatica si Calculatoare, din cadrul Politehnicii din Bucuresti si este fondatorul a doua companii de IT din Bucuresti.

Precum se poate vedea si in biofrafia acestuia, Gabriel Comanescu este un autor de succes, scriind pana acum peste 15 carti motivationale, scrise intre anul 2000 si prezent.

De-a lungul timpului, speakeru motivational Gabriel Comanescu si-a folosit experienta pentru a ajuta o multime de persoane care se confruntau cu teama, stresul, incertitudinea si stigmatizarea, la locul de munca. Nimeni nu intelege mai bine decat Gabriel Comanescu sentimentul de a fi invins sau gustul amar al pierderii oricarei sperante. Insa cel mai bun sfat pe care Gabriel Comanescu il poate oferi celor aflati in impas este ca niciodata nu trebuie sa te simti infrant.

Dupa o serie de infrangeri si esecuri, ce i-au marcat profund existenta, Gabriel Comanescu a inteles ca fericirea si optimismul stau la baza vietii, iar raul pe care il atragem asupra noastra este doar o un efect a gandurile negative pe care le avem.

De peste 10 ani, salile in care Gabriel Comanescu vorbeste despre fericire, optimism si realizari personale, sunt arhipline. Idelie lui, discursul sau clar si pe intelesul tuturor, toate acestea l-au propulsat in randul celor mai apreciati speakeri motivationali din Romania.

De aceea, iti recomandam cu drag ideile sale, pe care le poti citi in best-seller-urile sale. Vei intelege apoi ca fericirea la locul de munca depinde doar de tine si ca poti imbina foarte bine